sâmbătă, 25 octombrie 2014

Sex pe vreme rece

Vai ce timp de stat în casa este. De stat în casa şi de iubit tare, foarte tare. Pasiunea se compensează cu frigul de afară. Parcă şi văd ieşind aburi de sub păturică, de sub uşa dormitorului pe care scrie no distrurb. Ştiţi a ce mai miroase? A scorţişoară,a vin fiert ş bacon. Micul dejul la pat, printre lungile sărutări, printre pauzele de amor. Chicoteli şi gemete de plăcere.
Timpul rece şi lipsa unei activităţi în afara dormitorului m-a făcut să mă gândesc la Medea, la drama ei. La drama femeii în general, începând cu Eva, sfârşind cu mine. Femeia, sensibila sau parşiva femeie? Pe fruntea oricărei femei este un semn ce doar cunoscătorii o văd, şi care se traduce prin cuvântul dramă. Dar oare nu cumva singură se cufundă într-o dramă din care rar iese? Oare nu cumva femeia ce nu are drama ei, nu ştie nici ce e fericirea? În fine, lăsând asta şi revenind la iubit, la vinul fiert şi la aburii fericirii, cred că şi muzica de pe fundal  trebuie aleasă cu grijă căci aceasta influenţează starea de spirit. O muzică erotică, pe lângă sunetul lemnelor ce ard în sobă, dă bine pe o asemenea vreme. Nu o dau în romantism şi doar într-o stare de pace.
Hai să nu neglijăm nici duşul fierbinte. Sexul sub duş e şi acela perfect pe orice vreme. Picăturile acelea ce cad fără oprire şi buzele lui pe sânii ei şi acea atingere de trupul lui ud. Tu tremurând de dorinţă, de plăcere. Poate să viscolească cât o vrea afară.

Iubiţi-vă tare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu