duminică, 12 octombrie 2014

plăcerea din cada

Am stat în cada plină cu apă fierbinte şi spumă până când spuma dispăruse iar apa nu mai era atât de fierbinte. Gândul meu mi-a fost pervers şi a fugit la primul bărbat pe care l-am avut, de fapt, care m-a avut căci, pe atunci eu nu ştiam să am. Asta am învăţat-o în timp şi cu exerciţiu.Eh, treaba asta merită discutată pe larg, dar nu acum.
Revin, primul. Nici nu ştiu cum de m-am lăsat prostită dar a meritat. Trecând peste durerea primei dăţi, stânjeneala şi necunoaşterea primelor acte, ajungi la plăcere, una pe care nu o poţi găsi în altă parte. Nici măcar în ciocolată. Degeaba se tot face comparaţia.
Ce e drept, prima impresia a fost una cam neplăcută căci în mod straniu, faptul că am trecut de la virgină la ne-virgină nu m-a făcut să mă simt femeie ci m-a făcut să mă simt murdară. Acest sentiment mi-a dispărut odată cu inocenţa, odată cu primele senzaţii puternice. Până la urmă, orice murdărie se spală dacă ştii cum şi cu ce. Da, bineînţeles că apă dar, nu doar apă.
El părea perfect, nu degeaba a fost primul dar, după ce a urmat al doilea şi al treilea ...şi hai că nu învăţ pe nimeni să numere, ...primul nu mai era perfect dar chiar şi aşa, ce era al lui, păi era a lui. Avea nişte buze criminale şi nimic nu mă înnebunea mai tare decât să i le simt pe sfârcurile mele. Poate doar muşcăturile lui uşoare dar pline de pasiune. Atunci când ajungea la sânii mei, eu nu mai existam, exista doar dorinţa. Dorinţa de a-i simţii atingerea pe tot corpul, dorinţa de a –i simţi respiraţia fierbinte pe pântecele meu, dorinţa de a îl ruga să ma facă a lui, dorinţa de a-l simţi în mine. Apoi, ritmul era cel ce conta. Alternanţa. Îmi aduc aminte să întotdeauna îl muşcam cu patimă de umerii lui puternici şi transpiraţi. Iubeam să fac dragoste cu el.
Înainte de a mă duce la orgasm, chiar înainte de a intra în mine, făcea astfel încât trupul meu sa vibreze. Preludiul mă făcea să il implor să intre iar orgasmul mă făcea sa îl implor să nu mă lase. Dar m-a lăsat.

Ideea este că şi după atâţia ani , acum, el, primul, mi-a dat un orgasm şi asta asta fără să mă aibă căci în timp ce gandul îmi era acolo, mâna îmi era exact unde trebuie. Aşa se făcuse că apa în cadă nu mai era fierbinte.

4 comentarii: